CeLavi og Lego Wear

CeLaVi laver gode produkter

En af de dygtige producenter på markedet, der laver gode produkter til børn, er uden tvivl CeLaVi, der efterhånden har fået opbygget en stor erfaring på området.
De kan tilbyde alt lige fra gummisko, til flyverdragter og nattøj, så deres udvalg spænder utrolig vidt. Det er naturligvis en klar fordel som forbruger, i og med man kan få glæde af dem i mange sammenhænge.

CeLaVi kan tilbyde meget forskelligt

Udvalget hos CeLaVi spænder som nævnt rigtig bredt, men de kan alligevel betragtes som specialister på de forskellige områder.

CeLaVi kan mange forskellige beklædningsdele til børn

De er dygtige til at lave gode flyverdragter og gummistøvler, der kan være med til at gøre dine børn klar til de kolde og våde perioder, som vi har mange af i Danmark. Som en dansk producent, er det ikke tilfældigt at de har fokus på denne type produkter til børn.
Ikke nok med det, kan CeLaVi ligeledes tilbyde godt nattøj og undertøj til børn, der er behageligt at have på.

Lego Wear

Som en stor dansk virksomhed, er Lego bedst kendt for deres produktion af legoklodser, men i 1990 valgte de ligeledes at introducere en tøj kollektion, der skulle understøtte deres store udvalg af legetøj for børn. Det gjorde de i forsøget på at udnytte deres popularitet hos børnene. De har derfor introduceret brandet Lego Wear, der skal få børn til at gå med deres tøj.

Lego Wear og Kabooki

Siden 1993 er tøjet med produceret og markedsført i samarbejde med virksomheden Kabooki, med licens fra koncernen og det er sket med stor succes. Lego Wear er et brand der benyttes i forbindelse med deres tøj og det er faktisk et ganske nyt et af slagsen. Det var nemlig først i 2010 af salget blev dækket ind under Lego Wear som varemærke.
•    Lego Wear er et nyt varemærke
Det ændrer dog ikke på at deres tøj er i høj kvalitet og populært blandt børn og unge. Specielt blandt dem der er vilde med deres legetøj.