Godt rejsetilbehør

Kuffertvægt – Glimrende rejsetilbehør

For dem som rejser meget eller dem som kun rejser engang i mellem, findes der næsten ikke noget mere uundværligt stykke rejsetilbehør end en kuffertvægt. Det er ved første øjekast måske et sjovt stykke tilbehør til rejsen, men sådan en kuffertvægt kan vise sig at være guld værd når man står i lufthavnen med to kufferter som kun lige akkurat kan komme med om bord på flyet fordi at man allerede hjemmefra nøje har vejet hvor meget alt ens medbragte happengut vejer.

Det er sådan at langt de fleste flyselskaber har en maksimal vægt og størrelse på de kufferter som er inkluderet i rejseprisen, og overstiger man disse mål, kommer det nemt til at koste temmelig mange ekstra penge i overvægtsgebyr for at få dem med alligevel. Selve målene kan man nemt overskue med en tommestok eller et målebånd, men vægten kan stort set kun måles med den største præcision med en decideret kuffertvægt – en almindelig badevægt bliver nemt for unøjagtig når der er tale om så store genstande som en kuffert.

Kuffertvægt – En god investering

En kuffertvægt er ikke det stykke rejsetilbehør som koster allermest, men hvis man ikke har tjek på vægten på kufferterne inden man står i lufthavnen, kunne en kuffertvægt have været alle sine penge værd. Den koster nemlig med garanti mindre end det gebyr som flyselskabet tager for at fragte kufferten med på trods af overvægten.