Diesel

Diesel er et italiensk tøjmærke

Diesel er et italiensk tøjmærke som blev grundlagt i 1978. I begyndelsen fokuserede firmaet på fremstilling af jeans med et ungdommeligt look, for at skabe konkurrence på jeans markedet.
Diesel er sidenhen blevet et anerkendt mærke, indenfor designerjeans og andet modetøj, til børn, unge og voksne mennesker.
Du vil med sikkerhed kunne finde noget Diesel tøj der passer netop din stil.

Diesel har et bredt udvalg

Det kendte mærke Diesel har et stort udvalg af modetøj til kvinder, mænd og børn. Men Diesel har også smykker, tasker og møbler. Både tøjet og møblerne har typisk et råt og let slidt udtryk.
•    Diesel har et råt udtryk i sine produkter
Selvom Diesel har et råd udtryk fanger det en bred målgruppe. Mennesker som køber Diesel produkter, er folk der har sans for funktionalitet, kvalitet og design.


Van Dale er dansk modetøj

Van Dale er dansk modetøj, når det er bedst. Selvom designeren bag Van Dale er anonym, lægger han stor vægt på, at hans design ikke bliver det samme. Derfor producerer han innovativt modetøj, hvor han kombinerer de klassiske snit med originale og unikke designs.
Sortimentet i drenge- og herretøj består af moderigtigt kvalitetstøj indenfor kategorier som bluser, skjorter, t-shirts, bukser og meget andet.

Van Dale til gode priser

Når du køber modetøj i høj kvalitet fra Van Dale, bruger du ikke hele budgettet. For selvom Van Dale er et anerkendt mærke indenfor den danske modebranche, fås det altid til billige priser. Du kan også ofte finde gode tilbud på internettet i forskellige webshops.
•    Van Dale er nytænkning
Van Dale skaber spændende modetøj til den modebevidste mand, der sætter pris på personlig samt individuel stil. Derfor har designeren bag mærket sat stor fokus på det androgyne look, der hurtigt skiller sig ud fra mængden.